Pedicure & Zo

Even voorstellen...

Sinds november 2010 ben ik gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Met voeten bezig zijn, vind ik echt heel erg leuk! Zodat ik inmiddels medisch pedicure ben, waarmee ik ook de diabetische en reumatische voet vakkundig kan behandelen. En wist u dat deze behandelingen door zorgverzekeraars vergoed kunnen worden? U dient hiernaar zelf te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Ruim 12 jaar heb ik als secretaresse gewerkt en in april 2005 ben ik na de geboorte van mijn derde kind bewust gestopt met werken om fulltime voor het gezin te zorgen. Inmiddels zit de jongste ook op school, en toen begon het toch weer te kriebelen om iets “voor mezelf” te gaan doen. Ik wilde ook graag iets totaal anders gaan doen dan achter de pc werken. Iets met mijn handen doen en er voor anderen zijn, dat past bij mij.

Omdat ik zelf “moeilijke voeten” heb en steunzolen draag, was mijn interesse voor het pedicurevak gewekt. Ik weet hoe fijn het is als je van pijnlijke voetklachten verlost kunt worden. Maar ook hoe onzeker je zelf kunt zijn over je eigen voeten!

Ik werk discreet en hygiënisch volgens de laatste Code Voetverzorging van het HBA (Hoofdbedrijfschap Ambachten). Omdat ik graag met natuurlijke producten werk, gebruik ik verzorgingsproducten van het merk LCN en Strictly Pure, afhankelijk van uw voetklachten en huidtype.

Mirjan Boot-de Werd